De meest geliefde automerken

Welk automerk iemand aanspreekt, is een kwestie van smaak. Ook wel van een goede uitvoering natuurlijk, en een goede techniek, maar voor een groot deel is het een kwestie van smaak. Er zijn mensen die zweren bij de Renault 4, het “bakkersautootje”, voor anderen is het niet meer dan een koektrommel, waar ze liever niet in rijden.
Waar de meeste mensen het wel over eens zijn, zijn de auto’s in het topsegment van de markt: een BMW, een Audi of een Mercedes wil bijna iedereen wel bezitten. Betrouwbare auto’s, met een goede techniek en veel comfort.
Natuurlijk is de prijs navenant, en dat is de reden dat niet iedereen deze zeer geliefde automerken aanschaft.
Maar waar ook veel mensen graag in rijden, is de Volkswagen. Minder luxe, maar ook minder duur, en wel heel betrouwbaar. Met name de Golf en de Polo staan al jaren in de top tien van meest verkochte auto’s. Ook de up!, het kleinste model Volkswagen, is erg geliefd.
Ook een geliefde auto is de Peugeot 308, die in modellen met 14 en 20% bijtelling een ruime keus biedt. En de Renault Clio, die ook veel verkocht wordt.
De Volvo V40, met zijn 14% bijtelling, heeft de Volvo erg populair gemaakt.
Andere automerken die veel worden aangeschaft zijn de de Mitsubishi Outlander, de compacte Ford Fiesta en de Toyota Auris. Vooral de hybride versie van de Auris, die een laag verbruik heeft en een gunstige bijtelling, is favoriet.
Iemand die deze merken wil verkopen zal snel succes hebben. Maar ook andere merken kunnen goed verkocht worden: kijk maar eens op internet op een website waar de auto vandaag nog getaxeerd en verkocht kan worden,